Ρεάλ: Ο Πέρεθ μετά την νέα ρατσιστική επίθεση παίρνει πάνω του το θέμα Βινίσιους

Τον Βινίσιους Τζούνιορ κάλεσε στα γραφεία του ο Φλορεντίνο Πέρεθ προκειμένου να του εκφράσει τη συμπαράστασή του για την νέα ρατσιστική επίθεση που βίωσε αλλά και να του υποσχεθεί πως άμεσα θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Brazilian soccer player Vinicius Jr, left, and Real Madrid President Florentino Perez pose for the media during his official presentation for Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Friday, July 20, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Βινίσιους Τζούνιορ AP

Άλλο ένα περιστατικό ρατσιστικής επιθέσης βίωσε ο Βινίσιους Τζούνιορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαλένθια με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να παίρνει την απόφαση να στηρίξει άμεσα τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Μαδριλένων κάλεσε στα γραφεία του τον Βινίσιους και του εξέφρασε την συμπαράσταση του, ξεκαθαρίζοντας του μάλιστα πώς θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε τέτοια φαινόμενα να μην ξανασυμβούν στο μέλλον.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο ήταν το 10ο περιστατικό ρατσισμού που βιώνει ο ποδοσφαιριστής την φετινή αγωνιστική περίοδο, με τις ισπανικές αρχές αυτή τη φορά να προχωρούν και σε συλλήψη οπαδού της Βαλένθια και τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι ζήτησε την "απογοήτευση" της φετινής Premier League

Τσάβι: Μίλησε για τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Μπάρτσα

F1: Βόμβα! Οι Άγγλοι μιλούν για πρόταση 40 εκατ. της Φεράρι στον Χάμιλτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK