Ρεάλ: Ο Πέρεθ θα κάνει τρελό "χουνέρι" στον Αντσελότι σε περίπτωση αποτυχίας

Πως ο Κάρλο Αντσελότι ξέρει ότι θα απολυθεί αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατακτήσει κάποιον τίτλο τη φετινή αγωνιστική περίοδο υποστήριξε ο δημοσιογράφος του Athletic, Μάριο Κορτεγκάνα.

Real Madrid's new coach Carlo Ancelotti, left, and Real Madrid's President Florentino Perez display a shirt bearing the name of the new coach,  during his presentation, in Madrid, Wednesday, June 26, 2013. Real Madrid has presented new coach Carlo Ancelotti as "a true sage" of football. Ancelotti was introduced to Madrid members and the press at the Santiago Bernabeu by club president Florentino Perez on Wednesday in a step aimed at healing the rifts caused by predecessor Jose Mourinho. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Κάρλο Αντσελότι AP

Συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις η Ρεάλ Μαδρίτης εντός συνόρων, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ξεσπά στα αποδυτήρια της ομάδας μετά από την αναμέτρηση με την Μπέτις.

Τα σκληρά λόγια του προέδρου της Ρεάλ δεν αποκλείεται να εφαρμοστούν κιόλας καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Athletic, Μάριο Κορτεγκάνα έχει δοθεί τελεσίγραφο στον προπονητή της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, ο Πέρεθ κατά πάσα πιθανότητα θα απολύσει τον Ιταλό προπονητή στο τελός της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Αντσελότι με τους Μαδριλένους λήγει το καλοκαίρι του 2024 με πρόσφατο δημοσίευμα να τον συνδέει με τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας, κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά.

Πάντως, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε πρόσφατα το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κάτι που όμως δεν "συγκίνησε" ιδιαίτερα τον Πέρεθ καθώς το επίπεδο των αντιπάλων ήταν αρκετά χαμηλότερο σε σχέση με αυτό της ισπανικής ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο διάδοχος του Χάλαντ σπάει όλα τα ρεκόρ στα 19 του, έχει κλείσει ήδη σε ομάδα της Bundesliga

Ρεάλ: Εκτός εαυτού ο Πέρεθ, ξέσπασε κατά πάντων στα αποδυτήρια της ομάδας

Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ: Ο Νούνιεζ "τρόλαρε" τον Ράσφορντ και σχολιάστηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK