Ρεάλ: Πάει για την "απαγωγή" της χρονιάς με σούπερ παίκτη της Τσέλσι μετά το απευθείας τσεκάρισμα

Σύμφωνα με την MARCA η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αποκλείεται να κινηθεί για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή της Τσέλσι που δεν βρίσκεται ούτε κατά διάνοια στους υπό παραχώρηση.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Τσέλσι πρέπει το καλοκαίρι να πουλήσει για να καλύψει μέρος του ανοίγματος που έχει κάνει η διοίκηση Μπέλι. Εννέα είναι οι παίκτες που φέρονται να είναι στους υπό παραχώρηση, ωστόσο η Ρεάλ σύμφωνα με την MARCA φέρεται να έχει λοκάρει σε ποδοσφαιριστή που ανήκει σε αυτούς για το χτίσιμο της Τσέλσι των επόμενων ετών.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ και το επιτελείο του όμως σκέφτονται πως οι Μπλε θα στριμωχτούν και ίσως κάνουν πίσω και τελικά πουλήσουν και τον Ρίσε Τζέιμς. Οι Μαδριλένοι τσέκαραν τον Άγγλο στο μεταξύ τους παιχνίδι και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κινηθούν για να αντικαταστήσουν τον Ντάνι Καρβαχάλ με τον 23χρονο.

Μάλιστα, η MARCA αναφέρει πως έψαξε το θέμα και η μεταγραφή αυτή μπορεί να γίνει πραγματικότητα με μία αποζημίωση της τάξεως των 50.000.000 ευρώ προς την Τσέλσι. Ο Τζέιμς, βέβαια, έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τους Λονδρέζους. Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προϊόν των Μπλε ακαδημιών.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Εννέα παίκτες στην έξοδο για να ισορροπήσουν τα βιβλία μετά από το άνοιγμα 500.000.000 ευρώ

Μπάγερν: Η μπουνιά του Ριμπερί στον Ρόμπεν κόστισε ψίχουλα μπροστά στο πρόστιμο στον Μανέ

Λίβερπουλ: Έκανε πίσω για τον Μπέλιγχαμ, έχασε ήδη και την εναλλακτική του

News 24/7

24MEDIA NETWORK