Μπάγερν: Η μπουνιά του Ριμπερί στον Ρόμπεν κόστισε ψίχουλα μπροστά στο πρόστιμο στον Μανέ

Ο Ριμπερί είχε ρίξει κάποτε μπουνιά στον Ρόμπεν και το πρόστιμο που πλήρωσε ήταν τίποτα σε σύγκριση με αυτό του Μανέ.

Bayern's Arjen Robben from the Netherlands, right, celebrates with teammate Franck Ribery from France after scoring his side's opening goal during the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern and SC Freiburg in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Tuesday, Dec. 16, 2014. (AP Photo/Matthias Schrader)
Το φοβερό δίδυμο Ρόμπεν - Ριμπερί είχε τα δικά του AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Πρώτο θέμα είναι εδώ μερικές ημέρες το χαστούκι (σ.σ. δείτε τη φάση που έφερε την έκρηξη) που έδωσε ο Σαντιό Μανέ στον Λερουά Σανέ με τον δεύτερο να ζητάει από τη διοίκηση να μην το συνεχίσει και να μην τιμωρήσει τον Σενεγαλέζο.

Ωστόσο, η Μπάγερν έκοψε προς το παρόν από την ομάδα τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, ενώ φημολογείται έντονα πως του επέβαλε γιγάντιο πρόστιμο.

Ο Μανέ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Γερμανία καλείται να πληρώσει 500.000 ευρώ για το άσχημο περιστατικό στα αποδυτήρια...

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που στο καμαρίνι των Βαυαρών πέφτουν... ψιλές. Το 2012 σε ημιτελικό Champions League που η Μπάγερν είχε νικήσει την Ρεάλ, στο ημίχρονο ο Ριμπερί είχε εκνευριστεί τόσο πολύ με τον Ρόμπεν κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου που του έριξε μπουνιά! Μάλιστα, ρεπορτάζ της εποχής εκείνης ανέφεραν ότι μπήκε αρκετός κόσμος στη μέση για να μην ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση.

Τότε, επειδή υπήρχε πλαφόν από τη διοίκηση στα πρόστιμα προς τους ποδοσφαιριστές ο Γάλλος "καθάρισε" με 50.000 ευρώ, ψίχουλα μπροστά σε αυτό που λέγεται ότι θα πληρώσει ο Μανέ για τη χειροδικία στον Γερμανό συμπαίκτη του.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Εννέα παίκτες στην έξοδο για να ισορροπήσουν τα βιβλία μετά από το άνοιγμα 500.000.000 ευρώ

Λίβερπουλ: Έκανε πίσω για τον Μπέλιγχαμ, έχασε ήδη και την εναλλακτική του

Μανέ: Η μεγαλειώδης κίνηση του Σανέ μετά από το χαστούκι του Σενεγαλέζου

News 24/7

24MEDIA NETWORK