Ρεάλ: Πάνω από 100.000.000 ευρώ για να κάνει γκαλάκτικο τον καλύτερο Άγγλο παίκτη

Σύμφωνα με το ESPN η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να προσφέρει στην Ντόρτμουντ πολλά εκατομμύρια για τον Μπέλιγχαμ.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Κόντρα στις δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι ο οποίος έκλεισε την πόρτα για μεταγραφές στην Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο, το ESPN αναφέρει πως οι Μαδριλένοι ετοιμάζονται να ενεργοποιήσουν βόμβα στο μεταγραφικό παζάρι μ' ένα από τα πιο καυτά ονόματα.

Το προαναφερθέν Μέσο επικαλούμενο πηγές αναφέρει ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζεται να εκταμιεύσει πάνω από 100.000.000 ευρώ για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Δεν γίνεται ξεκάθαρο μέσω του ρεπορτάζ εάν οι Ισπανοί θα φτάσουν στα 150.000.000 ευρώ που ζητάει η Ντόρτμουντ για τον Άγγλο, αλλά μόνο η πρόθεσή τους να μπουν στη διεκδίκηση.

Την ίδια ώρα το άλλο μεγάλο όνομα της αγοράς, δηλαδή ο Έντσο Φερνάντες, φέρεται να καταλήγει στην Τσέλσι. Σύμφωνα με τον Ρομάνο ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με το ποδοσφαιριστή και διαπραγματεύεται με την Μπενφίκα για την τελική τιμή της αγοράς του.

Δείτε το σχετικό post του ESPN

Διαβάστε περισσότερα

Η μάνα του Πελέ ζει και δεν θα κλάψει στην κηδεία του θρύλου

Σίτι: Πληρώνει τη ρήτρα και "τρώει" από την Μπενφίκα το διάδοχο του Έντσο Φερνάντες

Γιουνάιτεντ: Θέλει να πάρει κι άλλο παίκτη από την Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK