Ρεάλ: Παρά τις μαζικές αποχωρήσεις, κλείδωσε η ανανέωση του "φευγάτου"

Κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του Νάτσο Φερνάντες βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης παρά τα σενάρια που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται κοντά στην Ίντερ.

Real Madrid's Nacho, left, and Luka Modric hold up the Copa del Rey trophy prior to a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 13, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Νάτσο κρατάει το Copa Del Rey μαζί με τον Λούκα Μόντριτς AP

Μία σειρά από αποχωρήσεις είχε να διαχειριστεί η Ρεάλ το τελευταίο διάστημα καθώς από το ρόστερ της ομάδας έφυγαν οι Καρίμ Μπενζεμά, Μάρκο Ασένσιο και Εντέν Αζάρ, με τους δύο πρώτους να βρίσκονται κοντά στις Αλ Ιτιχάντ και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα και τον Βέλγο να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του MLS.

Πάρα τα μαζικά "αντίο", οι Μαδριλένοι έχουν κλειδώσει τις ανανεώσεις των Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κροος ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Νάτσο.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είχε στα χέρια του πρόταση από την Ίντερ αλλά, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, φέρεται πως αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους για ακόμα έναν χρόνο.

Θυμίζουμε πως ο Νάτσο αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Ρεάλ, έχοντας καταγράψει συνολικά με την μεγάλη ομάδα 319 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Πιέζει για Λειψία ο Καρβάλιο και ο Κλοπ έβαλε ειδικό όρο για να γίνει το deal

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ζήτησε για αντι - Μεντί την αποκάλυψη του UCL

Μέσι: Βόμβα! Ραντεβού Λαπόρτα με τον Χόρχε Μέσι για να κλείσει η μεγάλη επιστροφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK