Ρεάλ: Πέρα από φορ, θέλει και κορυφαίο μπακ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του άσου της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς αναμένεται να "εκδηλώσει" το ερχόμενο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με το Football Insider.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει καλοκαιριού κάνει ο Κάρλο Αντσελότι. έχοντας αποσαφηνίσει στη διοίκηση της Ρεάλ πως πρώτος στόχος του είναι η απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο τον Καρίμ Μπενζεμά.

Πέρα από αυτό, οι Μαδριλένοι αναμένεται να προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις καθώς ο πρόεδρος Πέρεθ μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από τη φετινή εικόνα της ομάδας, ζητώντας μάλιστα πρόσφατα και εξηγήσεις από τον Ιταλό τεχνικό.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Football Insider και αναπαράγει το GOAL, ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη λίστα της Ρεάλ για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας είναι ο 23χρονος άσος της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς.

Ο Άγγλος μπακ αποτελεί παιδί των ακαδημιών της αγγλικής ομάδας και παρά το γεγονός πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς έχει μπει στα ραντάρ των Μαδριλένων.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Τσέλσι κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ με την Ρεάλ να θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως οι Άγγλοι ξόδεψαν ασύλληπτο ποσό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και θέλουν να προχωρήσουν σε πωλήσεις προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν ζητήματα με το FFP.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Αυτά προσφέρει για Κέιν αλλά δεν θέλει να γίνει... Ντε Γιονγκ

Λίβερπουλ: Πλην του Μάουντ, θέλει κι άλλον άσο της Τσέλσι

Ντιμπάλα: Μπορεί να φύγει με 12 εκατ. αλλά η Ρόμα έχει "άσο στο μανίκι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK