Λίβερπουλ: Πλην του Μάουντ, θέλει κι άλλον άσο της Τσέλσι

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κόνορ Γκάλαχερ φέρεται πως δείχνει η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Την ανοικοδόμηση του ρόστερ της Λίβερπουλ έχουν αποφασίσει ο Γιούργκεν Κλοπ και η διοίκηση της ομάδας μετά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τους "κόκκινους" να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Μέισον Μάουντ, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει με τη Τσέλσι για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλάζοντας μάλιστα και ατζέντη για να κάνει τις νέες διαπραγματεύσεις, με τον Τοντ Μπέλι να θέλει να πάρει πάνω του την υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent, η Λίβερπουλ πλην του Μάουντ ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Κόνορ Γκάλαχερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους μπλε μέχρι το 2025.

Ο 23χρονος Άγγλος αποτελεί κι αυτός παιδί των ακαδημιών της Τσέλσι ενώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρέθηκε ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στην Νιούκαστλ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει 33 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντιμπάλα: Μπορεί να φύγει με 12 εκατ. αλλά η Ρόμα έχει "άσο στο μανίκι"

Πότερ: Ακόμα δεν απολύθηκε και έγινε φαβορί για τον πάγκο ομάδας της Premier League

Παρί: "Σύννεφα" στις σχέσεις της με πρωτοκλασάτο άσο που πήρε "τσάμπα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK