Ρεάλ: Ρώτησαν τον Αντσελότι αν θα έπαιρνε τον Εμπαπέ και η απάντησή του θύμισε... escape room

Με γρίφο απάντησε ο Κάρλο Αντσελότι σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον Κιλιάν Εμπαπέ κι αν θα τον έπαιρνε στην Ρεάλ.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι είπε θεϊκή ατάκα στον Μόντριτς WEDNESDAY, MARCH 9, 2022. (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, άρα και ο αρμόδιος για ν' απαντήσει τη δεδομένη στιγμή εάν θα ήθελε τον Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα του. Φυσικά, αποτελεί δύσκολο να φανταστεί κανείς πως κάποιος κόουτς θα έλεγε "όχι" σε μία τέτοια προοπτική.

Ο Ιταλός, πάντως, το πήγε διαφορετικά με κάτι σαν γρίφο. Δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θ' απαντήσει ποτέ στο συγκεκριμένο ερώτημα:

"Εάν θα ήθελα τον Εμπαπέ; Ρωτήστε με σήμερα, μπορείτε να με ρωτήσετε και σε δύο εβδομάδες ή τρεις μήνες. Δεν πρόκειται ν' απαντήσω σε αυτή την ερώτηση".

Οι φήμες περί μετακόμισης του Εμπαπέ στην Μαδρίτη πληθαίνουν για το καλοκαίρι του 2024. Από την άλλη αυξάνονται και οι φήμες που θέλουν τον Κάρλο Αντσελότι να απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Θυμίζουμε πως ο Πέρεθ φέρεται να έχει πει στον Ιταλό ότι εάν δεν κατακτήσει τίτλο θα αποχωρήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Αυτός είναι ο πρώτος της στόχος μετά τον πρόωρο αποκλεισμό

Μαγκουάιρ: Τρελό σενάριο τον συνδέει με την ομάδα των αστέρων

Ρόμα: Ο Ντιμπάλα λόγω... Μουρίνιο κάνει την ανατροπή

News 24/7

24MEDIA NETWORK