Ρεάλ - Σίτι: Απίθανο! Βίντεο δείχνει πώς ο Ρούντιγκερ πήγαινε σαν... μαμούνι πάνω στον Χάλαντ

Σε ησυχία δεν άφησε τον Έρλινγκ Χάλαντ ο Αντόνιο Ρούντιγκερ με χαρακτηριστικό βίντεο να δείχνει το πόσο "ενοχλητικός" έγινε ο Γερμανός.

Manchester City's Erling Haaland, front, duels for the ball with Real Madrid's Antonio Rudiger during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 9, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ AP

Το μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάλαντ κατάφερε να περιορίσει με την τακτική του ο Κάρλο Αντσελότι, αναγκάζοντάς τον να καταγράψει μία επίδοση για την οποία μόνο χαρούμενος δεν μπορεί να είναι.

Ρούντιγκερ και Αλάμπα δεν σταμάτησαν να απασχολούν τον Νορβηγό, με τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό ειδικά να μην τον αφήσει σε ησυχία.

Ενδεικτικό του πόσο ενοχλητικός ήταν ο Ρούντιγκερ με τον Χάλαντ είναι ένα βίντεο που δείχνει τον Νορβηγό να ζητά την μπάλα από τους συμπαίκτες του και τον στόπερ της Ρεάλ να τον πειράζει με διαδοχικές κινήσεις προκειμένου η μπάλα να μην φτάσει ποτέ στην κατοχή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: "Ναυαγεί" του Κέιν και ετοιμάζεται για την ακριβότερη αγορά στην ιστορία της

Χάλαντ: Η τακτική του Αντσελότι τον "έσβησε" και κατέγραψε αρνητική επίδοση

Μπούσκετς: Φεύγει από την Μπάρτσα και δύο είναι οι πιθανοί προορισμοί για το μέλλον

News 24/7

24MEDIA NETWORK