Ρεάλ: Στα 60 εκατ. η ρήτρα της μεγάλης αποκάλυψης της LaLiga για όλους πλην των Μαδριλένων, ο λόγος

Με ένα ποσό κοντά στα 33.000.000 ευρώ μπορεί να κάνει και πάλι δικό της τον Τακεφούσα Κούμπο σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA.

Ρεάλ: Στα 60 εκατ. η ρήτρα της μεγάλης αποκάλυψης της LaLiga για όλους πλην των Μαδριλένων, ο λόγος
Ο Τακεφούσα Κούμπο με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Χρονιά εκτόξευσης είναι η φετινή για τον άσο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Τακεφούσα Κούμπο του οποίου η ποδοσφαιρική ιστορία μόνο συνηθισμένη δεν είναι.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πήγε ως ελεύθερος στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2019 αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Κάρλο Αντσελότι και έτσι αποχώρησε από την ομάδα το 2022 αντί του ποσού των 6.5 εκατομμυρίων ευρώ με προορισμό τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Εκεί ήρθε η αγωνιστική εκτόξευση με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως την περίπτωσή του εξετάζει η Άρσεναλ η οποία και μπορεί να τον κάνει δικό της αντί του ποσού των 60.000.000 ευρώ.

Αν τελικά η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα καταβάλει την εν λόγω ρήτρα τότε η Ρεάλ θα βάλει στα ταμεία της περίπου 27.000.000 ευρώ μιας και διατηρεί το 40% του ποσοστού μεταπώλησης του παίκτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA πάντως, οι Μαδριλένοι έχουν βάλει και άλλον όρο στη συμφωνία της Σοσιεδάδ με τον παίκτη ο οποίος αφορά τη ρήτρα επαναγοράς.

Συγκεκριμένα, οι μερένχες φέρεται πως έχουν δικαίωμα επαναγοράς του παίκτη αντί του ποσού των 33.000.000 ευρώ, σε περίπτωση που το επιθυμούν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μετά τους Χάλαντ, Σόμποσλαϊ η Σάλτσμπουργκ ονειρεύεται και άλλη μεγάλη πώληση

Ομάδα του Κατάρ βούτηξε κορυφαίο ταλέντο μέσα από τα χέρια των Τσάβι και Ντε Ζέρμπι

Μπάγερν: Ο Τούχελ στοχεύει και σε παιδί των ακαδημιών της Γιουνάιτεντ για τη μεσαία γραμμή

News 24/7

24MEDIA NETWORK