Ρεάλ: Οι Σαουδάραβες δίνουν 120 εκατ. στον Μόντριτς, τι σκοπεύει να κάνει

Πρόταση ύψους 120.000.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια έχει στα χέρια του ο Λούκα Μόντριτς σύμφωνα με το diario Madridista. Δεν θα αποδεχτεί την πρόταση και θα παραμείνει στη Μαδρίτη, αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Real Madrid's Karim Benzema, right, celebrates with his teammate Luka Modric after scoring his side's third goal during the Spanish Copa del Rey semifinal, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζουν AP

Την ώρα που ο Μπενζεμά φέρεται έτοιμος να πει το μεγάλο "ναι" στην Αλ Ιτιχάντ και να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από 14 χρόνια, σενάρια θέλουν και τον Λούκα Μόντριτς να παίρνει τον δρόμο για την χώρα της Μέσης Ανατολής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η diarioMadridista, ο Κροάτης μέσος έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία του προσφέρει 120.000.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια .

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο, ο Μόντριτς έχει γνωστοποιήσει την πρόταση στους ιθύνοντες της Μαδρίτης, καθώς και την πρόθεση του να την αποδεχτεί.

Το εν λόγω δημοσίευμα διαψεύδει ο γνωστός μεταγραφολόγος , Φαμπρίτσιο Ρομάνο, λέγοντας πως ο Κροάτης παραμένει πιστός στους Μαδριλένους

Θυμίζουμε πως ο 37χρονος Κροάτης τα έχει βρει σε όλα με τους Μαδριλένους για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο με τις σχετικές ανακοινώσεις να αναμένονται το ερχόμενο διάστημα.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πεπ τα "βρήκε" με παίκτη του Ποτσετίνο και περιμένει το "οκ" από την Τσέλσι

Ασένσιο: Οι κινήσεις του Ζόρζε Μέντες δείχνουν τον επόμενο προορισμό του

Ρόμα: Ο Ντιμπάλα έφερε "άρωμα Αργεντινής" σε ευρωπαϊκό τελικό 12 χρόνια μετά

News 24/7

24MEDIA NETWORK