Ρεάλ: Στο στόχαστρό της η δανέζικη έκδοση του Χάαλαντ

Ιταλικό δημοσίευμα συνδέει την Ρεάλ Μαδρίτης με ανερχόμενο επιθετικό που κάνει εξαιρετική σεζόν στην Serie A.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Το περασμένο καλοκαίρι η Αταλάντα έβγαλε από τα ταμεία της κοντά στα 18.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Ράσμους Χέιλουντ από την αυστριακή Στουρμ. Ο 20χρονος Δανός κάνει εξαιρετική σεζόν με 29 συμμετοχές, 13 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Και σύμφωνα με την Repubblica η Αταλάντα φλερτάρει με το να εξαργυρώσει άμεσα κιόλας την επένδυσή της. Το ιταλικό Μέσο αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο νεαρός φορ έχει μπει στο στόχαστρο των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης και αρέσει στον ίδιο τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μάλιστα, οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως οι αρμόδιοι επί των μεταγραφικών των Μαδριλένων έχει πάει σε αποστολή για να δουν τον παίκτη στη δράση. Επίσης, σύμφωνα πάντα με το ίδιο Μέσο, και η Άρσεναλ είναι από κοντά και παρακολουθεί την εξέλιξη του Χέιλουντ. Το συμβόλαιο του Δανού με την ομάδα του Γκασπερίνι εκπνέει το 2027.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Πέντε ομάδες για τον GOAT αν φύγει από την Παρί

Ιμπραχίμοβιτς: Λάρισα καλεί Ζλάταν για μπίζνες εκτός ποδοσφαίρου

Ρεάλ: Ο Μόντριτς μίλησε για το αν η ανανέωση του συμβολαίου του επηρεάζεται από τον Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK