Ρομπίνιο: Μίλησε με δύο ομάδες πολύ χαμηλού επιπέδου για να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο

Φαίνεται πως ο Ρομπίνιο θέλει να επιστρέψει στη δράση. Ο Βραζιλιάνος έχει καταδικαστεί από τις ιταλικές Αρχές για βιασμό.

Milan's Robinho during a friendly soccer match between FC Schalke 04 and AC Milan in Gelsenkirchen, Germany, Tuesday, July 24, 2012. (AP Photo/Martin Meissner)
Ρομπίνιο AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η βραζιλιάνικη εφημερίδα UOL (σ.σ. το δημοσίευμά της αναπαράγει η MARCA) υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της πως ο Ρομπίνιο προσπαθεί να επιστρέψει στη δράση.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει καταδικαστεί από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας σε εννέα χρόνια φυλάκισης (σ.σ. τον Ιανουάριο του '22) για ομαδική σεξουαλική κακοποίηση/βιασμό το 2013 (σ.σ. έχει ζητηθεί η έκδοσή του από τις ιταλικές Αρχές).

Σχετικά με το ποδόσφαιρο, λοιπόν, ο Ρομπίνιο φέρεται να μίλησε με δύο ομάδες πολύ χαμηλού επιπέδου στην πατρίδα του. Η πρώτη είναι Πορτουγκέσα Σαντίστα που αγωνίζεται στο τοπικό επαγγελματικό πρωτάθλημα του Σάο Πάολο, ενώ η άλλη είναι η Μπρασιλένσε που παίζει στην τέταρτη κατηγορία της Βραζιλίας.

Ο 38χρονος πρώην παίκτης της Ρεάλ, πάντως, δεν έχει συμφωνήσει με καμία από τις δύο ομάδες της πατρίδας του. Ο αντιπρόεδρος της Πορτουγκέσα είπε με δηλώσεις του ότι πράγματι έγιναν συνομιλίες με την Ρομπίνιο, αλλά ήταν εντελώς φιλολογικές και δεν του έγινε πρόταση.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πώς ο Ρονάλντο "έφερε" τον Βέγκχορστ στον Όλντ Τράφορντ

Έμερι: Πήρε τον Μορένο, θέλει και πρώην παίκτη της Άρσεναλ

Πέντε φορές που ομάδες "τρελάθηκαν" και πλήρωσαν ένα κάρο χρήματα για να πάρουν προπονητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK