Έμερι: Πήρε τον Μορένο, θέλει και πρώην παίκτη της Άρσεναλ

Ο Έμερι επιχειρεί να δυναμώσει την Άστον Βίλα με παίκτες που γνωρίζει και εμπιστεύεται. Πάει για τον επόμενο μετά τον Μορένο.

FILE - Villarreal's manager Unai Emery gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Juventus and Villarreal at the Allianz stadium in Turin, Italy, March 16, 2022. Emery left his position as Villarreal coach on Monday Oct. 24, 2022 to take charge of Aston Villa, replacing the fired Steven Gerrard. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Ο Ουνάι 'Εμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ AP

Η μεταγραφή του Άλεξ Μορένο, αριστερό μπακ, ήταν προσωπική επιλογή του Ουνάι Έμερι και η Άστον Βίλα τον κάνει δικό της από την Ρεάλ Μπέτις αντί 14.000.000 ευρώ. Επόμενος στη λίστα του Ισπανού τεχνικού είναι ένας χαφ με παρελθόν στην Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το footmercato.net, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας έχει πλησιάσει τον Ματέο Γκεντουζί ο οποίος το καλοκαίρι του '21 (πρώτα ως δανεικός κι έπειτα με μεταγραφή 11.000.000 ευρώ) έφυγε από το Λονδίνο για να παίξει ποδόσφαιρο στην Μαρσέιγ, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο έως το 2025.

Το Μέσο σημειώνει πως ο Έμερι έχει κάνει προσωπική επαφή με τον διεθνή Μέσο, αναφέροντάς του πως τον θέλει από τώρα κιόλας. Ο Ισπανός, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα γαλλικά μίντια είχε επιχειρήσει να πάρει τον Γκεντουζί και στην Βιγιαρεάλ όταν ο 23χρονος τα είχε βρει σκούρα στην Άρσεναλ.

Το δημοσίευμα επισημαίνει πως η Μαρσέιγ δεν καίγεται να πουλήσει τον Ματέο Γκεντουζί, αλλά κοστολογεί την αξία του στα 30.000.000 ευρώ, οπότε εάν ερχόταν μία πρόταση σε αυτό το επίπεδο σίγουρα θα το σκεφτόταν.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πώς ο Ρονάλντο "έφερε" τον Βέγκχορστ στον Όλντ Τράφορντ

Πέντε φορές που ομάδες "τρελάθηκαν" και πλήρωσαν ένα κάρο χρήματα για να πάρουν προπονητή

Λιβάκοβιτς: Από το πουθενά, ομάδα έκπληξη θέλει τον κίπερ της Κροατίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK