Μπαρτσελόνα: Ο Νεγκρέιρα μπορεί να την στείλει σε διοργάνωση εκτός Ευρώπης

Τις πιθανότητες να προσπαθήσει να αγωνιστεί σε άλλη διοργάνωση εκτός Champions League εξετάζει η Μπαρτσελόνα υπό τον κίνδυνο του αποκλεισμού εξαιτίας της υπόθεσης Νεγκρέιρα.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Πολλά ανοιχτά μέτωπα έχει η Μπαρτσελόνα τόσο σε αγωνιστικό όσο και εξωαγωνιστικό επίπεδο με το επόμενο καλοκαίρι να είναι εξαιρετικά κρίσιμο.

Πέρα από τα ζητήματα με το FFP και την δυσκολία στην υπογραφή του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι η Μπάρτσα καλείται να αντιμετωπίσει και την υπόθεση Νεγκρέιρα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Marca, ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Ζοάν Λαπόρτα συναντήθηκε το προηγούμενο διάστημα με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν για να απολογηθεί για το θέμα Νεγκρέιρα και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην της επιτραπεί να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Οι ιθύνοντες της Μπάρτσα πιστεύουν στην αθωότητά τους αλλά έχουν στο τραπέζι και εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που τιμωρηθούν.

Η Marca, που επικαλείται την εκπομπή Onze, αναφέρει πως αναζητώνται άλλες διοργανώσεις εκτός Ευρώπης για να συμμετάσχει η ομάδα προκειμένου να μειώσει την χασούρα και να αντλήσει όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα.

Θυμίζούμε ότι η Μπαρτσελόνα κατηγορείται πως συνεργάστηκε για μία διετία με τον διαιτητή Νεγκρέιρα, όταν αυτός εκτελούσε χρέη αντιπροέδρου της Ένωσης Διαιτητών, παίρνοντας πληροφορίες για τους διαιτητές της La Liga.

Διαβάστε Περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Η ομάδα των 600 εκατ. δίνει τα πάντα για να τον αποκτήσει

Ο Πίκφορντ απέκρουσε το πέναλτι του Μάντισον με την "τακτική Ντε Χέα"

Ο φαν Νίστελροϊ κουνήθηκε στους ρυθμούς του Τεν Χαχ και αποθεώθηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK