Λίβερπουλ: Δίνει τα πάντα για το αγαπημένο παιδί του Αντσελότι

Τη περίπτωση του Ουρουγουανού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φεντερίκο Βαλβέρδε φαίνεται πως συνεχίζει να εξετάζει, παρά τις αρνήσεις των υπεύθυνων της "βασίλισσας", η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Real Madrid's Federico Valverde in action during the Spanish La Liga soccer match between Elche and Real Madrid at the Martinez Valero Stadium in Elche, Spain, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Δεν φαίνεται πως πτοείται ιδιαίτερα η Λίβερπουλ από τις αρνητικές απαντήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης (είχε γραφτεί πως τον Αύγουστο η Λίβερπουλ έκανε πρόταση για τον Ουρουγουανό) και ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Συγκεκριμένα, οι κόκκινοι φαίνεται πως ετοιμάζονται να ξοδέψουν πολλά για να κάνουν δικό τους τον 24χρονο Ουρουγουανό μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, αγαπημένο παιδί του Κάρλο Αντσελότι, που αυτή τη στιγμή έχει χρηματιστηριακή αξία 80.000.000 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται διατεθειμένη να συζητήσει για την πώληση του παίκτη με ποσό χαμηλότερο των 150.000.000 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτά τουλάχιστον ισχυρίζεται Μέσο που ακολουθεί στενά το ρεπορτάζ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Πάντως, και ο Βαλβέρδε διάγει εξαιρετική σεζόν και δείχνει πανευτυχής στη Μαδρίτη, δουλεύοντας υπό τις οδηγίες ενός προπονητή που ρίσκαρε την άδειά του για χάρη του.

Διαβάστε Περισσότερα

Το ρεκόρ του Φαν Ντάικ "κάηκε", αυτό του Ράμος έρχεται με σπασμένα τα φρένα

Πικέ, χωρίς παπούτσια και επικαλαμιδες στον πάγκο. Τον έντυνε ο Μπούσκετς για να μπει αλλαγή

Γιουβέντους: Αντιμέτωπη με κολοσσιαίο πρόστιμο λόγω Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK