Ρονάλντο: Φλερτάρει με πρόστιμο μαμούθ για τη συνέντευξη

Δημοσίευμα στην Αγγλία θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κινδυνεύει με τεράστιο πρόστιμο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the World Cup 2022 playoff soccer match between Portugal and Turkey, at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Thursday, March 24, 2022. (AP Photo/Luis Vieira)
Το σχέδιο συνταξιοδότησης του Κριστιάνο THURSDAY, MARCH 24, 2022. (AP PHOTO/LUIS VIEIRA)

Η Metro έριξε τη δική της "βόμβα" όσον αφορά στο πρόστιμο που ενδεχομένως να δεχθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας των όσων είπε στην περιβόητη συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν.

Το βρετανικό Μέσο υποστηρίζει πως ο Ρονάλντο κινδυνεύει να πληρώσει ως αποζημίωση στην Γιουνάιτεντ ποσό τουλάχιστον 1.000.000 λιρών, δηλαδή 1.150.000 ευρώ!

Νωρίτερα, η αξιόπιστη Telegraph μετέφερε ότι η διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων με την παρουσία του Έρικ Τεν Χαχ θα συνεδριάσουν την Δευτέρα (14/11) για ν' αποφασίσουν την τιμωρία του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Θυμίζουμε πως στην Αγγλία γράφτηκε ότι κανείς από το κλαμπ δεν γνώριζε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχεδίαζε να δώσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη και πως παίκτες και επιτελείο ενημερώθηκαν για το θέμα όταν μπήκαν στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Λονδίνο (με τον Ρονάλντο να μην ταξιδεύει επικαλούμενος ασθένεια).

Το Tweet της Metro

Διαβάστε περισσότερα

Τα λόγια του Ρονάλντο ίσως κοστίσουν πολλά εκατομμύρια στον Ζόρζε Μέντες

Ρονάλντο: Η τρομερή ατάκα για τη φυγή του Φέργκιουσον που πέρασε στα ψιλά γράμματα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο αεροπλάνο έμαθαν για τη συνέντευξη του Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK