Ρονάλντο: Η Χεορχίνα τον "δίκασε" για δουλειά που δεν κάνει

Πώς ο Ρονάλντο είναι τέλειος σε όλα του αλλά δε θέλει με τίποτα να μαγειρεύει ανέφερε η Χεορχίνα Ροντρίγκες σε δηλώσεις της στο Sportsweek.

FILE - In this May 23, 2019, file photo, Cristiano Ronaldo, left, is flanked by his partner Georgina Rodriguez as they watch the second practice session for a Formula One race at the Monaco racetrack, in Monaco. Cristiano Ronaldo could be in trouble after apparently breaking coronavirus restrictions on a two-day trip to the mountains. The Juventus star and his partner Georgina Rodriguez spent Tuesday and Wednesday in Courmayeur in the Valle DAosta region in northwest Italy. (AP Photo/Luca Bruno, File)
Ο Ρονάλντο με την Χεορχίνα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Τις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Αλ Νασρ κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία, σπάζοντας μάλιστα και ένα μεγάλο ρεκόρ.

Μαζί με τον Ρονάλντο, στη Σαουδική Αραβία βρίσκονται τόσο τα παιδιά όσο και η γυναίκα του Πορτογάλου σταρ, η Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Παρά τα σενάρια που τους ήθελαν να έχουν κρίση στη σχέση τους, οι δυο τους δηλώνουν πιο αγαπημένοι από ποτέ, με την Χεορχίνα να εκφράζει και σε συνέντευξη της στο Sportsweek τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο του Πορτογάλου αλλά και το παράπονο της για τη δουλεία του σπιτιού που δεν κάνει ποτέ ο CR7.

"... Ο Κριστιάνο είναι ένας σούπερ μπαμπάς και ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να έχω. Αλλά δεν μαγειρεύει ποτέ. Μετά από τις πρωϊνες του προπονήσεις του αξίζει να έχει ένα έτοιμο γεύμα πάνω στο τραπέζι. Έχουμε σεφ αλλά κάποιες φορές μαγειρεύω κι εγώ..."

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Οι Σαουδάραβες έτοιμοι για πρόταση "μαμούθ" στο... παρά πέντε

Ατλέτικο: "Έκπληξη" ο νο1 στόχος για αντι-Φέλιξ

Ντι Μαρία: Βρέθηκε κοντά σε μία από τις πιο "σπάταλες" ομάδες των μεταγραφών

News 24/7

24MEDIA NETWORK