Ρονάλντο, ο 38άρης Σβαρτσενέγκερ: Η beast mode φωτογραφία με τον Λαπόρτ

Στην αναμνηστική φωτογραφία του Κριστιάνο με τον Λαπορτ μετά από το γκολ νούμερο 44 φαίνεται το πόσο αφοσιωμένο αθλητής είναι ο Πορτογάλος.

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal from the penalty spot during the Euro 2024 group J qualifying soccer match between Portugal and Slovakia at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Friday, Oct. 13, 2023. (AP Photo/Luis Vieira)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διάγει περίοδο εξαιρετικού φορμαρίσματος έχοντας σκοράρει 44 γκολ μέσα στο 2023. Το τελευταίο ήταν κόντρα στη Αλ-Καλία (είχε και ασίστ) και τη νίκη με 2-0 της Αλ Νασρ. Για τη φετινή σεζόν ο Πορτογάλος έχει 15 γκολ και 9 ασίστ σε 16 επίσημα ματς.

Αυτό, όμως, που βοηθάει τον CR7 να παίζει στα... κόκκινα και στα 38 του χρόνια είναι σίγουρα η αφοσίωση την οποία δείχνει στην αθλητική ζωή. Ο Ρονάλντο έχει υπέροχη σωματοδομή την οποία διατηρεί και εξελίσσει όλα τα χρόνια που αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Στην αναμνηστική φωτογραφία με τον Λαπόρτ στα αποδυτήρια της Αλ Νασρ ο Κριστιάνο έκανε... ποντίκι και το beast mode χέρι του έχει γίνει viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Το συγκεκριμένο καρέ "ανέβασε" στο Twitter ο γνωστός ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο...

Διαβάστε περισσότερα

Η Μπάγερν έριξε 4άρα στην Ντόρτμουντ και ετοιμάζει όχι μία, αλλά δύο μεταγραφές

Ο Τσάβι αποθέωσε παίκτη που ακολούθησε το δρομολόγιο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ και αναμένεται "μάχη"

Το "κτήνος" της Όσιγιεκ είναι αριστεροπόδαρος φορ, 17 ετών, 1,91μ. και έχει τρελάνει την Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK