Ρονάλντο: Οι Αυστραλοί θέλουν να φτιάξουν τριάδα φωτιά με Κριστιάνο, Νάνι και Φορναρόλι

Ο CEO της αυστραλιανής λίγκας αποκάλυψε πως έχει γίνει επικοινωνία με τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο σε μία προσπάθεια ο Πορτογάλος να μετακομίσει στην Αυστραλία.

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates with his teammate Nani, left, after scoring his side's second goal during the Euro 2016 Group F soccer match between Hungary and Portugal at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Wednesday, June 22, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Κοινός πανηγυρισμός Ρονάλντο και Νάνι με την Πορτογαλία WEDNESDAY, JUNE 22, 2016. (AP PHOTO/DARKO BANDIC)

Ο Ντάνι Τάουνσεντ είναι ο CEO της αυστραλιανής λίγκας και αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως είχε επικοινωνία με τον Ζόρζε Μέντες ώστε να συζητήσουν την προοπτική ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακομίσει στην Αυστραλία για λογαριασμό κάποιας από τις ομάδες που αγωνίζονται εκεί.

Σύμφωνα με τον Αυστραλό παράγοντα η πρότασή του μπορεί να μην είναι ισάξια με αυτή που θα κάνουν άλλες ομάδες που θα τον κυνηγήσουν λόγω της διαφαινόμενης φυγής του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σ.σ. μετά από την καταιγιστική συνέντευξη), ωστόσο στην Αυστραλία μπορούν να το καλύψουν άλλες ανάγκες, όπως ο σεβασμός και η γαλήνη.

Μάλιστα, υπάρχει σενάριο που θέλει τον Πορτογάλο -εάν αποδεχθεί μία τέτοια είδους πρόταση- να καταλήξει στην Μέλμπουρν Βίκτορι, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο καλός του φίλος και συμπατριώτης, Νάνι αλλά και ο παλιός γνώριμος από τον Παναθηναϊκό και legend του αυστραλιανού ποδοσφαίρου, Μπρούνο Φορναρόλι.

Βέβαια, τον Κριστιάνο μπορούν να διεκδικήσουν κι άλλες ομάδες της χώρας. Για παράδειγμα η Γουέστερν Γιουνάιτεντ του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς ή η Μέλμπουρν Σίτι του Νούνο Ρέις.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Διεθνής της Αγγλίας πήρε μαζί του μία άδεια βαλίτσα και αποκάλυψε το λόγο

Μουντιάλ 2022: Μύθος ο Νεϊμάρ έχρισε φαβορί την Αγγλία γιατί έχει παίκτη που δεν έχει κληθεί από τον Σάουθγκεϊτ

Μουντιάλ 2022: Ο Ντάλιτς δεν "πούλησε" την Κροατία για 30 εκατ. ευρώ και είναι περήφανος

News 24/7

24MEDIA NETWORK