Εμπαπέ: Αν πάει στην Ρεάλ θέλει μαζί και τον κολλητό του

Τον Ακράφ Χακίμι φέρεται να θέλει στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Κιλιάν Εμπαπέ, αν τελικά γίνει κάτοικος Ισπανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Espana.

PSG's Kylian Mbappe smiles during the League One soccer match between Angers and Paris Saint Germain, at the Raymond-Kopa stadium in Angers, western France, Wednesday, April 20, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Μπαπέ φάνηκε αμήχανος AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο διάστημα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και δεν είναι λίγα τα αστέρια της ομάδας που βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

Πρώτος ο Νείμάρ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης, με τους ιθύνοντες της Τσέλσι να έχουν κάνει ήδη ραντεβού με την Παρί για την περίπτωσή του, ενώ και ο Λιονέλ Μέσι παρόλο που βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Γάλλους δεν έχει συμφωνήσει για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επίσης φέρεται να είναι απογοητευμένος από πολλά πράγματα που λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό της ομάδας και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης μέσω της χρήσης του ειδικού όρου που του επιτρέπει να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024, δηλαδή ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου.

Ο Γάλλος έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και φέρεται πως σχεδιάζει να το κάνει έχοντας μαζί και τον κολλητό του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο λόγος για τον Ακράφ Χακίμι που σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Espana θα αποτελέσει την πρώτη "εισήγηση" του Εμπαπέ αν τελικά γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Θυμίζουμε, ότι ο Χακίμι είναι παιδί των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης και το καλοκαίρι του 2021, πριν πάρει μεταγραφή από την Ίντερ στην Παρί αντί 68.000.000 ευρώ, είχε εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Θέλει να φέρει στόπερ Παγκόσμιο πρωταθλητή

Γιουνάιτεντ: Βρήκε τον διάδοχο του Ντε Χέα

Γκβάρντιολ: Ομαδαρά κατέθεσε πρόταση "μαμούθ" αλλά η Λειψία είπε "όχι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK