Ρονάλντο: Συμπαίκτης του πιστεύει πως η παρουσία του δυσκολεύει την Αλ Νασρ

Την άποψη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δυσκολεύει το έργο της Αλ Νασρ καθώς οι αντίπαλοι έχουν κίνητρο για να τον κερδίσουν, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Λουίς Γκουστάβο.

Portugal's Cristiano Ronaldo warms up prior to the start of the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Τις πρώτες τους εμφανίσεις με την φανέλα της Αλ Νασρ κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 38χρονος Πορτογάλος προσπαθεί να προσαρμοστεί ακόμα στις συνθήκες του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας με τους συμπαίκτες του να θεωρούν πως σε κάποια πράγματα η άφιξη του Πορτογάλου μόνο καλό δεν κάνει.

Συγκεκριμένα, ο Λουίς Γκουστάβο, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και με τη φανέλα της Μπάγερν, ανέφερε σε αραβικό μέσο πως οι αντίπαλοι της ομάδας λόγω του Ρονάλντο έχουν έξτρα κίνητρο κάτι που δυσκολεύει το έργο τους για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

"...Η παρουσία του Ρονάλντο κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για εμάς καθώς αυτό δίνει το κίνητρο στους αντιπάλους για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα..."

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Πώς Εμπαπέ και Νεϊμάρ εμποδίζουν την ανανέωση του συμβολαίου του

Λίβερπουλ: Κάποτε της κόστισε 60 εκάτ., τώρα φεύγει ελεύθερος για Bundesliga

Ατλέτικο: Έκανε επίσημη πρόταση σε παίκτη της Ρεάλ που μένει ελέυθερος

News 24/7

24MEDIA NETWORK