Σάρι: Κόντρα σε όλους τους κανόνες προπόνησε τη Λάτσιο με την αγαπημένη του συνήθεια

Με συντροφία τα τσιγάρα του επέλεξε να δώσει οδηγίες στους παίκτες της Λάτσιο ο Μαουρίτσιο Σάρι στη τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με την Αλκμάαρ.

Lazio's head coach Maurizio Sarri gestures during a Europa League playoff, first leg, soccer match between FC Porto and Lazio at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Thursday, Feb. 17 2022. (AP Photo/Luis Vieira)
Ο Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Λάτσιο AP

Την Άλκμααρ αντιμετωπίζει η Λάτσιο για το πρώτο ματς της φάσης των 16 του Europa League Conference και ο Μαουρίτσιο Σάρι επέλεξε να ετοιμάσει την ομάδα του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Στη τελευταία προπόνηση της Λάτσιο, σύμφωνα με πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Ιταλός δεν μπορούσε να αποχωριστεί την αγαπημένη του συνήθεια.

Ο λόγος φυσικά για το κάπνισμα, με τη χρήση του τσιγάρου να έχει απαγορευτεί από τους αγωνιστικούς χώρους και τον Σάρι να κάνει άλλες αλχημείες προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ικανοποιημένος.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε το ESPN, ο Ιταλός τεχνικός δεν σταμάτησε να καπνίζει καθ'όλη τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του, δίνοντας ταυτόχρονα οδηγίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι: Η "αντρίκια" απάντησή του στην πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα

Γκβάρντιολ: Η αστρονομική ρήτρα για το καλοκαίρι του 2024

Ναϊγκολάν: "Στη Σπαλ παίζω με αντάλλαγμα φιστίκια"

News 24/7

24MEDIA NETWORK