Ντόρτμουντ: Ο Ρόις έμεινε αλλά στον αέρα βρίσκεται το μέλλον της άλλης "σημαίας"

Την επιθυμία του να συνεχίσει να βλέπει τον Ματ Χούμελς με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ.

Dortmund's Giovanni Reyna, from left, Dortmund's Marco Reus and Dortmund's Mats Hummels applaud after the German Bundesliga soccer match between VfL Bochum and Borussia Dortmund in Bochum, Germany, Friday, April 28, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μάρκο Ρόις και ο Ματ Χούμελς χειροκροτούν το κοινό AP

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το ερχόμενο καλοκαίρι για την Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς δεν είναι λίγα τα νέα ταλέντα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με αποκορύφωμα τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, τον οποίο τα δημοσιεύματα θέλουν κοντά στην Ρεάλ, κάτι που διαψεύδει ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών.

Ένας από τους παίκτες που δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ο Ματ Χούμελς καθώς λήγει το συμβόλαιο του και δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία.

Για τον ποδοσφαιριστή μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Σεμπάστιαν Κέλ, λέγοντας πως είναι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει άμεσα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

"...Τον ξέρω για 15 χρόνια και εύχομαι να υπάρξει συμφωνία πολύ σύντομα. Ο Χούμελς έχει την εμπιστοσύνη του συλλόγου. Ελπίζουμε να παραμείνει..."

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του μέχρι το 2024 ανανέωσε πρόσφατα ο Μάρκο Ρόις.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μπέλιγχαμ: Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ ανέτρεψε όλα τα δεδομένα

Λεβαντόφσκι: Πήρε την LaLiga και συνεχίζει το "τρελό" σερί

Ομπαμεγιάνγκ: Η Τσέλσι παραπαίει και αυτός πανηγυρίζει το πρώτο του πρωτάθλημα

News 24/7

24MEDIA NETWORK