Σίτι: Περιμένει τον τελικό και ολοκληρώνει το πρώτο μπαμ

Σε πλήρη συμφωνία με τον Ματέο Κόβασιτς έχει έρθει η Μάντσεστερ Σίτι, με τις συζητήσεις με τη Τσέλσι να αναμένεται να ξεκινήσουν μετά από τον τελικό του Champions League.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench before the English FA Cup 4th round soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, Jan. 27, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει βρεί ήδη τον εκλεκτό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον άσο της Τσέλσι, Ματέο Κόβασιτς, με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Σίτι και του παίκτη και το μόνο που απομένει είναι η απάντηση της ομάδας του Τοντ Μπέλι.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται να πραγματοποιηθούν μετά από τον τελικό του Champions League, με την Τσέλσι πάντως να έχει ξεκαθαρίσει πως είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή καθώς το ρόστερ της είναι υπεράριθμο.

Θυμίζουμε ότι ο Κόβασίτς βρίσκεται στο ρόστερ της Τσέλσι από το 2019, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αζάρ: Έρχεται το... τέλος αλλά μένει Μαδρίτη

Ρεάλ: Ο Αντσελότι θέλει αλλά οι Μαδριλένοι δεν δίνουν τα 60 εκατ. για τον εκλεκτό για αντι - Μπενζεμά

Μπαρτσελόνα, τρομερό: Ο Τσάβι είπε "thank you next" στον Νεϊμάρ και τον έβαλε στο friend zone

News 24/7

24MEDIA NETWORK