Νεϊμαρ: Ο Γκαλτιέ του "κούνησε το δάκτυλο" για έναν από τους δύο κανόνες

Πώς το τι θα κάνει στον ελεύθερό του χρόνο ο Νεϊμάρ αφορά τον ίδιο αλλά για το περιστατικό με το fast food έκανε μια συζήτηση μαζί του, δήλωσε ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Paris Saint-Germain soccer players, from left, Sergio Ramos, Lionel Messi, coach Christophe Galtier, Neymar, Kylian Mbappe and Marquinhos walk to participate during a PSG soccer lesson Monday, July 18, 2022, in Tokyo. Paris Saint-Germain is in Japan for their pre-season tour and will play three friendly matches against Japan's J1 League teams. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Οι παίκτες της Παρι AP

Το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες του Νεϊμάρ μετά από την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου.

Η πρώτη τον έδειχνε να παίζει πόκερ ενώ η άλλη να τρώει σε εστιατόριο γρήγορου φαγητού, παραβιάζοντας τους δύο "κανόνες" που είχε πει ότι πρέπει να τηρούνται ο Κιλιάν Εμπαπέ, δηλαδή όλοι οι παίκτες να τρώνε σωστά και να κοιμούνται καλά.

Για τα δύο αυτά περιστατικά μίλησε ο Κριστόφ Γκαλτιέ λέγοντας πως ο Βραζιλιάνος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στον ελεύθερο του χρόνο αλλά για τη φωτογραφία από το εστιατόριο τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

"... Μίλησα με τον Νεϊμάρ και του είπα κάποια πράγματα για την φωτογραφία με το fast food. Η συζήτηση όμως θα μείνει μεταξύ μας. Όσον αφορά το πόκερ, του αρέσει να παίζει οπότε δεν έχω να πω κάτι παραπάνω γι αυτό..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ζιντάν: Συμφώνησε με ομάδα της F1, τι απάντησε για την επιστροφή στους πάγκους

Τσέλσι: Πλην του Νεϊμάρ, εξετάζει και παίκτη "αποκάλυψη"

Ρονάλντο: Η Χεορχίνα τον "δίκασε" για δουλειά που δεν κάνει

News 24/7

24MEDIA NETWORK