Σίτι: Οπαδοί παρομοιάζουν παίκτη τους με τον Ινιέστα κι αυτός απορεί...

Την απόρια του για το παρατσούκλι " Stockport Iniesta" που του έχουν βγάλει οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε ο παίκτης της ομάδας Φιλ Φόντεν σε συνέντευξή του στο Esquire.

FC Barcelona's Andres Iniesta arrives for a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, Aug. 5, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Αντρές Ινιέστα σε προπόνηση της Μπαρτσελόνα AP

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 κληθηκε να μιλήσει ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φίλ Φόντεν στο Esquire και μεταξύ άλλων σχολιάσε γτο παρατσούκλι που του έχουν βγάλει οι οπαδοί των Πολίτων

Συγκεκριμένα, οι φίλοι της Σίτι έχουν βγάλει στον Άγγλο εξτρέμ το παρατσούκλι " Stockport Iniesta" δηλαδή Ινιέστα του Στοκπορτ, περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Φόντεν, με τον ίδιο να λέει γι' αυτό "... είναι ένα πολύ ωραίο κομπλιμέντο που με τιμά αλλά δεν ξέρω γιατί μου το έβγαλαν. Ο Αντρές Ινιέστα ήταν πραγματικά πολύ καλός..."

Πάντως, ο Άγγλος βρίσκεται στο καλύτερο στάδιο της καριέρας του, έχοντας βασικό ρόλο στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και αναμένεται κάτι ανάλογο να συμβεί και με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε Περισσότερα

Πώληση Λίβερπουλ: Υποψήφιος αγοραστής δισεκατομμυριούχος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρώην παίκτης έγινε τεχνικός διευθυντής, βλέπει 50 ματς την εβδομάδα και κοιμάται στο γήπεδο

Απίστευτο κι όμως Κβαρατσχέλια! Ολόκληρη περιοχή στην Ιταλία έψαχνε στο Google να δει τι σημαίνει "lombalgia"

News 24/7

24MEDIA NETWORK