Σίτι: Με εντολή Πεπ πάει για τρελό μπαμ αν φύγει ένας από τους στόπερ της

Έτοιμη να καταβάλει στην Λειψία ποσό που αγγίζει τα 90.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Γιόσκο Γκβάρντιολ είναι η Μάντσεστερ Σίτι, ειδικά στην περίπτωση που από την ομάδα αποχωρήσει κάποιος κεντρικός αμυντικός, αναφέρουν οι TIMES.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench before the English FA Cup 4th round soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, Jan. 27, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ονειρική μπορεί να χαρακτηριστεί η χρονιά που διανύει η Μάντσεστερ Σίτι, με τους Πολίτες να έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα της Premier League και να βρίσκονται στον μεγάλο τελικό του Champions League , εκεί όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με την μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, Ίντερ.

Ο Γκουαρντιόλα δεν εφησυχάζεται και σύμφωνα με δημοσίευμα των TIMES, αναμένεται να κινηθεί για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας, ειδικά στην περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των πέντε κεντρικών της αμυντικών.

Μεγάλος στόχος, σύμφωνα πάντα με το αγγλικό μέσο, είναι ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός της Λειψίας, Γιόσκο Γκβάρντιολ, για τον οποίο η γερμανική ομάδα "απαιτεί" ποσό άνω των 90.000.000 ευρώ.

Ο Πεπ έχει εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του Κροάτη και θεωρεί πως μπορεί άμεσα να αποτελέσει το κατάλληλο δίδυμο με τον ήγετη της άμυνας των Πολιτών, Ρούμπεν Ντίας.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας υπάρχουν οι Άκε, Στόουνς, Λαπόρτ, Ρούμπεν Ντίας και Ακάνζι, με πιο αβέβαιο να μοιάζει το μέλλον του Λαπόρτ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι: Μίλησε με τον Μέσι και του ξεκαθάρισε πότε θα πάρει την τελική του απόφαση

Απίστευτο! Οπαδοί της Ρόμα επιτέθηκαν στον διαιτητή Τέιλορ στο αεροδρόμιο

Άρσεναλ: Τι περιμένει για να κάνει την κίνηση ματ για τον παίκτη των 100 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK