Απίστευτο! Οπαδοί της Ρόμα επιτέθηκαν στον διαιτητή Τέιλορ στο αεροδρόμιο

Επίθεση προς τον διαιτητή του τελικού της Ρόμα με την Σεβίλλη, Άντονι Τέιλορ, έκαναν οπαδοί της ιταλικής ομάδας στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης ,με τους υπεύθυνους ασφαλείας του αεροδρομίου να παρεμβαίνουν άμεσα.

Referee Anthony Taylor signals no penalty for Sevilla after checking the VAR during the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο διαιτητής του τελικού του Europa League, Άντονι Τέιλορ AP

Έντονα παράπονα είχε η Ρόμα από τον διαιτητή της αναμέτρησης του μεγάλου τελικού του Europa League, Άντονι Τέιλορ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο μάλιστα να ξεσπά τόσο στις δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου όσο και λίγο αργότερα στο πάρκινγκ του γηπέδου.

Οι διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του 'Άγγλου διαιτητή όμως δεν έμειναν μόνο έκει καθώς, όπως δείχνει βίντεο από το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, οπαδοί της Ρόμα επιτέθηκαν στον Τέιλορ με αφορμή τις διαιτητικές του αποφάσεις, με τους υπεύθυνους ασφαλείας του αεροδρομίου να παρεμβαίνουν άμεσα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Άγγλο διαιτητή πάντως να διατηρεί την ψυχραιμία του παρά την επιθετικότητα των οπαδων της ιταλικής ομάδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Λορίς: Περιμένει την Τότεναμ και δεν αποκλείει την μεγάλη επιστροφή

Άρσεναλ: Τι περιμένει για να κάνει την κίνηση ματ για τον παίκτη των 100 εκατ.

Μπενζεμά, "βόμβα" με τα οικονομικά του: Ποια 200 εκατομμύρια; Τόσα του δίνει η Αλ Ιτιχάντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK