Τσάβι: Μίλησε με τον Μέσι και του ξεκαθάρισε πότε θα πάρει την τελική του απόφαση

Πώς ο Λιονέλ Μέσι θα έχει ξεκαθαρίσει τα πάντα για το μέλλον του εντός των επόμενων ημερών, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τσάβι.

FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, hold the European Golden Boot 2012 award for best European goalscorer of the 2011-2012 season and Xavi Hernandez holds the Spain's prestigious Asturias prize before a Spanish La Liga soccer match a at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 3, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τον Τσάβι AP

Εν αναμονή της τελικής απόφασης του Λιονέλ Μέσι για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, με την Παρί Σεν Ζερμέν να μένει επίσημα εκτός μάχης, μετά και από την τοποθέτηση του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Για το μέλλον του Αργεντίνου μίλησε και ο φίλος του και προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, λέγοντας πως ο Μέσι του ξεκαθάρισε πως θα αποφασίσει για το μέλλον του εντός της επόμενης εβδομάδας.

"... Ο Μέσι θα αποφασίσει για το μέλλον του εντός της επόμενης εβδομάδας. Έχει 100% την έγκριση μου για να επιστρέψει. Ξέρει πως είμαστε έτοιμοι να τον υποδεχτούμε. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είμαι έτοιμος να τον συμπεριλάβω στο σύστημά μας..."

Θυμίζουμε πως ο Λίο, μετά από την απόρριψης της πρότασης της Παρί, έχει στα χέρια του την αστρονομική πρόταση της Αλ Χιλάλ αλλά και αυτή της Ίντερ Μαϊάμι στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η... Μπαρτσελόνα με ένα ιδιαίτερο τρικ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Μπενζεμά μένει αλλά έχει βρεθεί ήδη ο διάδοχός του

Λορίς: Περιμένει την Τότεναμ και δεν αποκλείει την μεγάλη επιστροφή

Απίστευτο! Οπαδοί της Ρόμα επιτέθηκαν στον διαιτητή Τέιλορ στο αεροδρόμιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK