Σίτι - Ρεάλ: Ηγέτης της Βασίλισσας ζητάει δημόσια παραμονή του Κάρλο Αντσελότι

Ένας σπουδαίος παίκτης, μία μοναδική προσωπικότητα της Ρεάλ θέλει προπονητή της ομάδας τον Αντσελότι και του χρόνου.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι είπε θεϊκή ατάκα στον Μόντριτς WEDNESDAY, MARCH 9, 2022. (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν ήταν ο μόνος που βγήκε και μίλησε δημόσια για το μέλλον του έπειτα από τον αποκλεισμό/συντριβή από την Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League. Ο Ιταλός ξεκαθάρισε πως παραμένει ενώ στο πλευρό του βρέθηκε και ο Λούκα Μόντριτς.

Ο σπουδαίος Κροάτης μέσος που δεν ήταν καλός απέναντι στους Πολίτες κι έγινε αλλαγή στο 63ο λεπτό σε δηλώσεις του είπε πως ο προπονητής του αξίζει να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν: "Ο Κάρλο Αντσελότι αξίζει να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης και την επόμενη χρονιά".

Πάντως, τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον ο περισσότερος κόσμος μιλάει/απαιτεί αλλαγές στην Βασίλισσα, θεωρώντας πως ο κύκλος του συγκεκριμένου συνόλου έχει κλείσει μαζί με τον κόουτς Αντσελότι φυσικά. Ο Πέρεθ, βέβαια, πριν από 15 μέρες είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ο Καρλέτο δεν κουνιέται οποιαδήποτε κι αν είναι η εξέλιξη της φετινής χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα

Αζάρ: Βρέθηκε ομάδα για να τον πάρει από την Ρεάλ

Νιούκαστλ: Αν μπει UCL, κινείται για παίκτη 100 εκατ.

Ο Αντσελότι δεν παραδίδει το κεφάλι του και στέκεται στα λόγια του Πέρεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK