Σόλσκιερ: Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ υποψήφιος για τον πάγκο της έκπληξης του UCL

Ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Κλαμπ Μπριζ είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σάσα Ταβολιέρι.

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer leaves the field at halftime during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Oct. 24, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τον πάγκο μίας εκ των εκπλήξεων του φετινού Champions League είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι, ο Σόλσκιερ είναι ένα από τα τρία φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Κλαμπ Μπριζ, η οποία τη φετινή σεζόν έφτασε μέχρι και τους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά απέλυσε τον Σκοτ Πάρκετ λίγο μετά από τον αποκλεισμό της από την Μπενφίκα.

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" τον Νοέμβριο του 2021, έμεινε εκτός πάγκων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο επέστρεψε όμως στην πατρίδα του για χάρη της νορβηγικής Κρίστιανσουντ, η οποία πλέον βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας. Θυμίζουμε πως ο Σόλσκιερ έχει κάτσει επίσης και στον πάγκο των Μόλντε και Κάρντιφ.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Κλοπ: Κινείται για Παγκοσμίο Πρωταθλητή και "κόβει" τα όνειρα των Αρτέτα, Τεν Χαχ

Αντσελότι: Βόμβα ESPN! Αν αποχωρήσει από την Ρεάλ γίνεται φαβορί για κορυφαία ομάδα

Τσέλσι: Κάνει τεράστια ανατροπή στην υπόθεση Μάουντ με "κρυφό όπλο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK