Στίβεν Τζέραρντ: Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως έχει πρόταση/έκπληξη από εθνική ομάδα

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, έχει στα χέρια του πρόταση έκπληξη από ευρωπαϊκή εθνική ομάδα.

Aston Villa's head coach Steven Gerrard, right, reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Στίβεν Τζέραρντ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Έκπληξη! Η σκανδαλοθηρική SUN υποστηρίζει σε δημοσίευμά της πως ο Στίβεν Τζέραρντ δεν αποκλείεται να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους, αλλά από τη θέση του εκλέκτορα εθνικής ομάδας. Και ποια είναι αυτή; Η Πολωνία. Η ομάδα του Λεβαντόφσκι ψάχνεται για προπονητή μετά από το Μουντιάλ 2022.

Ο Στίβεν Τζέραντ άρχισε την προπονητική του καριέρα με εντυπωσιακό τρόπο στην Ρέιντζερς κι έκανε το βήμα στην Premier League. Ανέλαβε την Άστον Βίλα, το πάλεψε αλλά στο τέλος της ημέρας γνώρισε την πικρή γεύση της απόλυσης, ενώ η πρώην ομάδα του τον αντικατέστησε με τον πιο έμπειρο Ουνάι Έμερι.

Το ρεπορτάζ του προαναφερθέντος Μέσου αναφέρει επίσης ότι οι Πολωνοί προσφέρουν καλό συμβόλαιο στον Τζέραρντ, πάνω από τα στάνταρ τους ευελπιστώντας πως εάν δεχθεί, τότε τα χορηγικά κέρδη της Πολωνικής Ομοσπονδίας θα είναι μεγάλα και θα φέρουν πίσω μέρος της επένδυσης.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πώς ο Ρονάλντο "έφερε" τον Βέγκχορστ στον Όλντ Τράφορντ

Ρομπίνιο: Μίλησε με δύο ομάδες πολύ χαμηλού επιπέδου για να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο

Έμερι: Πήρε τον Μορένο, θέλει και πρώην παίκτη της Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK