Συνεχίζεται η προπώληση ενόψει Παναθηναϊκού

H προπώληση για τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και οι άνθρωποι της "Ένωσης" θεωρούν πως όσο περνούν οι μέρες τόσο θα ανεβαίνουν οι ρυθμοί της διάθεσης.

Συνεχίζεται η προπώληση ενόψει Παναθηναϊκού
ΑΕΚ-φίλαθλοι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά τα όσα -δυσάρεστα- εξελίχθηκαν χθες στο αγωνιστικό κομμάτι με τον σοβαρό τραυματισμό του Μπρούνο Ζουκουλίνι ο οποίος θα επιστρέψει στην Αγγλία για να αναλάβει το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι την αποκατάστασή του, η ζωή συνεχίζεται και η ΑΕΚ από σήμερα μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Η κακή αγωνιστική κατάσταση των "πρασίνων" δεν αλλάζει τη γενικότερη ατμόσφαιρα πριν από το ματς στο ΟΑΚΑ, αφού ο Παναθηναϊκός (πέραν από άμεσος ανταγωνιστής για τη δεύτερη θέση) είναι ένας παραδοσιακός αντίπαλος της ΑΕΚ και κάθε ματς ανάμεσα στους δύο έχει όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι.

Η παραπάνω αύρα περνάει και στον κόσμο των δύο ομάδων. Αυτή τη φορά που γηπεδούχος είναι η ΑΕΚ, ο κόσμος που μπαίνει σε διαδικασία ετοιμασίας για το ντέρμπι είναι ο δικός της. Τα εισιτήρια έχουν τεθεί σε κυκλοφορία από την περασμένη Πέμπτη και περίπου 5.000 κομμάτια έχουν ήδη φύγει.

Σαφώς ο αριθμός της μέχρι τώρα προπώλησης είναι αρκετά μικρότερος σε σχέση με τον αντίστοιχο πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκτιμούν πως με την πάροδο των ημερών και όσο πλησιάζει η Κυριακή, το ενδιαφέρον του κόσμου θα κορυφωθεί και η προσέλευση θα πιάσει ικανοποιητικά επίπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άκης Γεωργίου: Aνέστης, Μπαρόχα, ένστικτο και εμπιστοσύνη

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Ζουκουλίνι

News 24/7

24MEDIA NETWORK