"Σύρραξη" 4 Ευρωπαϊκών ομάδων και 2 ομάδων του Κόλπου για την υπογραφή του πανάκριβου Ζαχά

Ελέυθερος μένει το ερχόμενο καλοκαίρι από την Κρίσταλ Πάλας ο Γουίλφριντ Ζαχά και αναμένεται να γίνει "χαμός"¨με την περίπτωσή του με 6 ομάδες να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Crystal Palace's Wilfried Zaha reacts after missing a scoring chance during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium, in London, Saturday, March 11, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Ο άσος της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά AP

Ελεύθερος μένει το ερχόμενο καλοκαίρι ένας από τους πιο σταθερούς σκόρερ τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Premier League.

Ο λόγος για τον άσο της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά για τον οποίο αναμένεται να γίνει "πόλεμος" στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά του το FootMercato καθώς στα ραντάρ τους τον ποδοσφαιριστή έχουν οι Άρσεναλ Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ και Μονακό αλλά και δύο ομάδες από την Σαουδική Αραβία, οι Αλ Νασρ και Αλ Ιτίχαντ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αμοίβεται με σχεδόν 6.000.000 ευρώ ετησίως στην Κρίσταλ Πάλας και θέλει να εκμεταλλευτεί τον ¨χαμό" που γίνεται για την περίπτωση του ζητώντας και πριμ υπογραφής.

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες της Πάλας αλλά εχει αγωνίστει και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Κανσέλο: Έκανε μεγαλειώδη κίνηση που κανείς δεν πρόσεξε

Ρονάλντο: Βόμβα! "Ψήνεται" συνεργασία φωτία που θυμίζει εποχές Ρεάλ

Λουκάκου: Η Τσέλσι "τρίβει" τα χέρια της με τα ρεκόρ του Βέλγου

News 24/7

24MEDIA NETWORK