Τελειώνει από την Μπαρτσελόνα μία πολύ ποιοτική μονάδα και η αγορά έχει τα μάτια της ανοικτά, κάποιος μπορεί να τον συνοδεύσει

Αποχωρεί ως ελεύθερος μετά από ένα άοσμο πέρασμα στους Καταλανούς.

FC Barcelona's Sergi Roberto, center, is congratulated by his teammate Rafinha, right, after scores against Bate Borisov during a Champions League soccer match group H at the Nou Camp stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec 6, 2011. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) ASSOCIATED PRESS

Η πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μπορεί να είχε υποστηρίξει πως δεν πρόκειται να πωληθούν παίκτες της ομάδας λόγω οικονομικών προβλημάτων, όμως η περίπτωση του αριστερού μπακ των "Μπλαουγκράνα" διαφέρει.

Ο Μάρκος Αλόνσο αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από το club, μιας και η μέχρι τώρα πορεία του στον σύλλογο δεν είχε κάποιο σημαντικό αντίκτυπο. Ο Ισπανός θα αφήσει τον σύλλογο τον Ιούνιο και αρκετές ομάδες είναι πιθανό να κινηθούν για την περίπτωσή του, αφού η τεχνική του κατάρτιση είναι πολύ υψηλή.

Παράλληλα με την αποχώρηση του Αλόνσο, ένας ακόμα παίκτης που ενδέχεται να μείνει χωρίς ομάδα είναι ο Σέργκι Ρομπέρτο, αλλά δεν έχει παρθεί ακόμη για το μέλλον του.

Διαβάστε περισσότερα

Δώρο ο Χάαλαντ στον Τσάβι σε προσπάθεια για την παραμονή του Καταλανού στην Μπαρτσελόνα;

Η αντίδραση του Γκουαρντιόλα στην κατηγορία για τις 115 παραβιάσεις, "ότι έχουμε κερδίσει, ήταν πάντα στο γήπεδο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK