Τεν Χαχ: Άσκησε κριτική κατά της μεταγραφικής πολιτικής της Γιουνάιτεντ

Αντίθετος με την πολιτική που ακολούθησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ο Έρικ Τεν Χαχ, λέγοντας πως για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα πρέπει να κάνει επενδύσεις.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ έχασε στο πρώτο του φιλικό (AP PHOTO/LEILA COKER)

Τον πρώτο του χρόνο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνει ο Έρικ Τεν Χαχ, καταφέρνοντας να βάλει την ομάδα ξανά στην πρώτη τετράδα της Premier League αλλά και να φέρει τον πρώτο τίτλο μετά από έξι χρόνια, με την κατάκτηση του Carabao Cup.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει αποδείξει πως δεν "μασάει" τα λόγια του, ακόμα κι αν έχει να κάνει με μεγάλα αστέρια της ομάδας, όπως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς κάτι ανάλογο έκανε και με τη διοίκηση του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Τεν Χαχ κατέκρινε τη μεταγραφική στρατηγική της ομάδας του στη χειμερινη περίοδο λέγοντας πως όλες οι ομάδες έκαναν επενδύσεις αλλά η Γιουνάιτεντ όχι.

Μάλιστα, τόνισε πώς αν στόχος είναι η ομάδα να κερδίσει τρόπαια και να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο επίπεδο θα πρέπει αυτή η πολιτική να αλλάξει άμεσα.

"...Το είδαμε τον χειμώνα. Όλες οι ομάδες έκαναν μεγάλες επενδύσεις ενώ εμείς όχι. Ο σύλλογος γνωρίζει πως αν θέλει να βρίσκεται στους πρώτους τέσσερις και να διεκδικήσει την Premier League, τότε θα πρέπει να επενδύσει. Διαφορετικά δεν θα υπάρξει καμία ευκαιρία γιατί θα το κάνουν άλλοι σύλλογοι..."

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τεν Χαχ προχωρά σε τέτοιες δηλώσεις, αφού πρόσφατα ανέφερε ότι το υπάρχον ρόστερ χρειάζεται να στελεχωθεί από καλύτερους παίκτες αν θέλει να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Πάντως, μόνο λίγα δεν είναι τα ονόματα από το πάνω ράφι που φέρεται να έχει εισηγηθεί ο Τεν Χαχ εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με προτεραιότητα να δίνεται στον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη γραμμή κρούσης.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις


Διαβάστε Περισσότερα

Αντσελότι: Παρά τις δηλώσεις παραμονής, κορυφαία ομάδα "βλέπει" συμφωνία

Λίβερπουλ: Αυτές είναι οι 3 + 1 προτεραιότητες του Κλοπ πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Μίλαν: Έκλεισε τον βασικό στόχο της Ντόρτμουντ για αντι-Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK