Τεν Χαχ: Ο εκλεκτός του για το κέντρο κοστίζει 90 εκάτ. και τον θέλουν όλοι

90.000.000 ευρώ πρέπει να καταθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να κάνει δικό της τον Μοϊσές Καϊσέδο από την Μπράιτον σύμφωνα με το Football Insider.

Manchester United's head coach Erik ten Hag applauds fans at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ πανηγυρίζει AP

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου κάνει ο Έρικ Τεν Χαχ έχοντας ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της ομάδας πως πλην του σέντερ φορ θέλει έναν παίκτη και για την μεσαία γραμμή.

Στην κορυφή της λίστας του Τεν Χαχ φέρεται πως βρίσκεται ο άσος της Μπράιτον, Μοϊσές Καϊσέδο για τον οποίο όμως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμα του το Football Insider, με την Μπράιτον να έχει ξεκαθαρίσει στην Γιουνάιτεντ πως μπορεί να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή αντί του ποσού των 90.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Άρσεναλ φέρεται πως είχε καταθέσει 80.000.000 ευρώ για τον παίκτη από τον Ισημερινό με την Μπράιτον να απαντά άμεσα αρνητικά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Κάνει την ύστατη προσπάθεια για να ανατρέψει τα δεδομένα

Μπάγερν: Αυτή είναι η φάση που προκάλεσε τον καβγά μεταξύ Μανέ και Σανέ

Λίβερπουλ: Παίκτης "αρνήθηκε" να πανηγυρίσει το γκολ του Φιρμίνο, οι δύο λόγοι

News 24/7

24MEDIA NETWORK