Το αγαπημένο παιδί του Αντσελότι δήλωσε "πτώμα" μετά τον τελικό

Πως για πρώτη φορά μετά από αγώνα νιώθει πάρα πολύ κουρασμένος δήλωσε μετά από τον τελικό του Copa del Rey ο Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Real Madrid's Federico Valverde celebrates after scoring his side's 2nd goal with Real Madrid head coach Carlo Ancelotti during the FIFA Club World Cup final match between Real Madrid and Al Hilal at Prince Moulay Abdellah stadium in Rabat, Morocco, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε με τον Κάρλο Αντσελότι AP

Την κατάκτηση του Copa Del Rey πανηγυρίζει η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από τη δύσκολη νίκη επί της Οσασούνα με 2-1, με τους δύο Βραζιλιάνους επιθετικούς της ομάδας, Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο να πρωταγωνιστούν.

Δηλώσεις μετά από το τέλος της αναμέτρησης έκανε ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Αντσελότι που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του,με τον Ιταλό μάλιστα να βάζει και στοίχημα στην αρχή της χρονιάς για τις επιδόσεις του.

Ο λόγος για τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί σε 50 αναμετρήσεις με την Ρεάλ, κάτι που, όπως δήλωσε, τον έχει εξουδενώσει.

"...Είμαι νεκρός. Για πρώτη φορά μπορώ να πω ότι είμαι πολύ μα πάρα πολύ κουρασμένος..."

Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ δεν έχει πολύ χρόνο για ξεκούραση καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι για την ημιτελική φάση του Champions League, με τον Καρλίτο να υπολογίζει τον Ουρουγουανό μέσο για το βασικό σχήμα της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Ανατροπή! Η Παρί άλλαξε τελικά στάση μετά την συγγνώμη

Γκρίνγουντ: Η Γιουνάιτεντ έχει πρόταση από κορυφαία ομάδα για τον δανεισμό του

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός για τη θέση του "αφεντικού"

News 24/7

24MEDIA NETWORK