Το ταλέντο της Αλ Αχλί που ήθελαν Σίτι και Λίβερπουλ "ενεργοποίησε" τον όρο Ρονάλντο

Για την απόφασή του να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μίλησε ο Γκάμπρι Βέιγκα, λέγοντας ουσιαστικά πως πρόκειται για μία ιδανική επιλογή απ'όλες τις απόψεις.

Celta Vigo's Gabri Veiga, centre, celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Celta Vigo and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Ο Γκάμπρι Βέιγκα με τη φανέλα της Θέλτα AP

Μόνο λίγες δεν ήταν οι μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καταφέρνοντας να κάνουν δικούς τους όχι μόνο παίκτες που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της καριέρας τους αλλά και ποδοσφαιριστές με

Ένας απ' αυτούς είναι και ο Ισπανός μέσος, Γκάμπρι Βέιγκα ο οποίος αποφάσισε μόλις στα 21 του να αφήσει τη Θέλτα αλλά και τις προτάσεις απο κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ και να μετακομίσει στην Αλ Αχλί, λέγοντας μάλιστα πως αυτό δεν το έκανε μόνο για τα χρήματα αλλά και γιατί πιστεύει πως είναι η καλύτερη επιλογή για να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής.

"...Δεν ήρθα στη Σαουδική Αραβία μόνο για τα χρήματα. Ήταν η καλύτερη επιλογή για να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής, δίπλα σε έναν νεαρό προπονητή, σε μία ομάδα με πάρα πολλά μεγάλα αστέρια και ένα πρωτάθλημα που εξελίσσεται όπως αυτό της Σαουδικής Αραβίας. Είμαι 100% περήφανος για την επιλογή μου..."

Πάντως, ο νεαρός Ισπανός χαφ δεν είναι ο πρώτος παίκτης που αποθεώνει δημόσια το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αφού σε ανάλογη κίνηση προχώρησε πρώτα ο Κριστιάνο Ρονάλντο και έπειτα ο Νεϊμάρ, λόγω ειδικού όρου που υπάρχει στα συμβόλαιά τους.

Θυμίζουμε πως για τον Βέιγκα έντονο ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει οι κορυφαίες ομάδες τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Μάντσεστερ Σίτι ενώ την περίπτωσή του εξέτασαν και αρκετές ομάδες της Ισπανίας.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα φέρνουν πρώην μέλος της Μασία και διακαή πόθο του Τσάβι αντί 65 εκατ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαγκουάιρ "έστειλε" τελεσίγραφο στον Τεν Χαχ μετά τα 206 λεπτά συμμετοχής

Παρί: Κι όμως! Ο Βεράτι δεν άφησε την Ευρώπη για τα χρήματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK