Τότεναμ: Ακολουθεί "τακτική Γιουνάιτεντ" στο θέμα του προπονητή

Την περίπτωση του νυν προπονητή της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ έχει προκρίνει η Τότεναμ για τη θέση του προπονητή σύμφωνα με το Football Daily.

Feyenoord's head coach Arne Slot gestures during the Europa League Group F soccer match between Sturm Graz and Feyenoord at the Merkur Arena in Graz, Austria, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ AP

Καλοκαίρι ριζικών αλλαγών είναι το ερχόμενο για την Τότεναμ, με πιο πρόσφατη αποχώρηση να είναι αυτή του Λούκας Μόουρα, ο οποίος ήδη έχει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε ανάρτηση του το Football Daily, τα "Σπιρούνια" έχουν προκρίνει για τη θέση του προπονητή της Φέγενορντ την περίπτωση του νυν τεχνικού της ομάδας, Άρνε Σλοτ.

Ο Σλοτ βρίσκεται στον πάγκο της ολλανδικής ομάδας από το 2021, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025, με την Φέγενορντ να "ανησυχεί" καθώς βλέπει πως η Τότεναμ τον έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της.

Μάλιστα, ο Ολλανδός πρόσφατα εξασφάλισε με την Φέγενορντ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κερδίζοντας την μάχη από την Αιντχόφεν.

Θυμίζουμε πως ο Σλοτ ασκεί χρέη πρώτου προπονητή από το 2019, όταν και ανέλαβε τον πάγκο της Άλκμααρ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Εκατομμυριούχος θέλει να τον φέρει στην Μπάγερν με μυθικό αντάλλαγμα

Λίβερπουλ: Ο Μίλνερ αποχωρεί έχοντας στην κατοχή του ένα μεγάλο ρεκόρ στο UCL

Μίλαν: Ανανεώνει την μεσαία της γραμμή με "παιδί" της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK