Υποψήφιος αγοραστής της Γιουνάιτεντ προσφέρει δουλειά στον Γκράχαμ Πότερ

Ο Γκράχαμ Πότερ φλερτάρει με ομάδα εκτός Αγγλίας της οποίας ιδιοκτήτης είναι ένας εκ των υποψηφίων αγοραστών της Γιουνάιτεντ.

Chelsea's head coach Graham Potter is interviewed before the Champions League group E soccer match between FC Salzburg and Chelsea at the Salzburg stadium in Salzburg, Austria, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Πότερ, προπονητής της Τσέλσι (AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER)

Ο Γκράχαμ Πότερ ανέλαβε την Τσέλσι με τεράστιες προσδοκίες, αλλά το εγχείρημα απέτυχε με τον Άγγλο κόουτς να απολύεται από τη θέση του προπονητή.

Τ' όνομα του Πότερ, πάντως, παραμένει ψηλά και σύμφωνα με δημοσιεύματα αρκετές είναι οι ομάδες του Νησιού που τσεκάρουν την περίπτωσή του. Μην ξεχνάμε πως μετά από το "αντίο" στους Λονδρέζους είχε την ευκαιρία να προπονήσει άμεσα την Λέστερ, αλλά δεν προχώρησε το deal.

Τώρα, όμως, βάσει δημοσιευμάτων προκύπτει πως η περίπτωση του 47χρονου τεχνικού είναι σημειωμένη και στη λίστα ομάδας εκτός Αγγλίας και συγκεκριμένα της Νις. Το γαλλικό κλαμπ, βέβαια, έχει άμεση σχέση με το αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού ιδιοκτήτης του είναι ο Τζιμ Ράτκλιφ, βαθύπλουτος επιχειρηματίας.

Ο συγκεκριμένος για όσους δεν γνωρίζουν είναι και ένας εκ των δύο βασικών υποψηφίων αγοραστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους Γκλέιζερ.

Διαβάστε περισσότερα

Μίλαν: Θες Λεάο; Τόσα πληρώνεις για να σπάσει η ρήτρα του

Μπάγερν: Έγινε το ραντεβού με τον Μανέ, αυτή είναι η επιθυμία του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ

Ο Αντσελότι δεν παραδίδει το κεφάλι του και στέκεται στα λόγια του Πέρεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK