Χάλαντ: Η επική ανάρτησή του με το τρόπαιο αγκαλιά

Φωτογραφία με την κούπα της Premier League έβγαλε ο Έρλινγκ Χάλαντ, γράφοντας μία επική λεζάντα.

Manchester City's Erling Haaland celebrates Premier League title after the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, May 21, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ αγκαλιά με το τρόπαιο της Premier League. AP

Το πρώτο του πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει ο Έρλινγκ Χάλαντ καταφέρνοντας να καταρρίψει το απόλυτο ρεκόρ των γκολ σε μία χρονιά στην Premier League, με 36 , ξεπερνώντας τους Άντι Κόουλ και Άλαν Σίρερ.

Μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Τσέλσι στο Έτιχαντ, έγινε η φιέστα για την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Έρλινγκ Χάλαντ να φωτογραφίζεται με την κούπα και να κάνει μία επική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός σταρ έβγαλε μία φωτογραφία με την κούπα της διοργάνωσης γράφοντας στην λεζάντα την φράση "me and my baby".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Πάντως, ο Νορβηγός σταρ δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς σε δηλώσεις του στο Skysports μετά από το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε πως ζει μαγικές στιγμές με την Σίτι και είναι πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη του χρονιά τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο..

Διαβάστε Περισσότερα

Υποψήφιος αγοράστης της Γιουνάιτεντ πάει για άλλη ομάδα της PL σε περίπτωση "ναυαγίου"

Ζαρντίμ: Φεύγει από το Ντουμπάι και έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα μέχρι το 2025

Μίλνερ: Έκλεισε το deal, παρά την εμπλοκή της πρώτης του αγάπης

News 24/7

24MEDIA NETWORK