Υποψήφιος αγοράστης της Γιουνάιτεντ πάει για άλλη ομάδα της PL σε περίπτωση "ναυαγίου"

Την αγορά της Γουέστ Χαμ έχει ως προτεραιότητα ο Αλ Θανί σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το deal με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της El Pais.

Manchester United's Chairman Avie Glazer, right, and Newcastle's Club Director Amanda Staveley, left, smile before English League Cup final soccer match between Manchester United and Newcastle United at Wembley Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
O Άβι Γκλέιζερ στο Γουέμπλεϊ AP

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία πώλησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους Γκλέιζερς, με τους Σερ Τζιμ Ρατκλιφ και τον Σεϊχη Χαμάντ Αλ Θανί να έχουν καταθέσεις τις τελικές τους προτάσεις και να περιμένουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής El Pais που αναπαράγει και η Daily Star ο μεγιστάνας από το Κατάρ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το deal με την Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για την αγορά άλλης ομάδας της Premier League.

Ο λόγος για την Γουέστ Χαμ, με το βασικό κριτήριο του Αλ Θανί να είναι, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο, ο μεγάλος αριθμός των οπαδών που στηρίζει την ομάδα στην πόλη του Λονδίνου, με το γήπεδο της να είναι κατάμεστο σε κάθε της αναμέτρηση.

Πάντως, δεν αποκλείεται η απόφαση των Γκλείζερς να παραταθεί ακόμα περισσότερο κάτι που θα αναγκάσει τον Αλ Τανί να αποσυρθεί από το κυνήγι της διεκδίκησης των "Κόκκινων Διαβόλων".

Διαβάστε Περισσότερα

Ζαρντίμ: Φεύγει από το Ντουμπάι και έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα μέχρι το 2025

Μίλνερ: Έκλεισε το deal, παρά την εμπλοκή της πρώτης του αγάπης

Ρεάλ: Πλην Μόντριτς, Κροος, ανανεώνει και τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο

News 24/7

24MEDIA NETWORK