Τότεναμ: Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε έμμεση απάντηση σε όλα τα σενάρια

Συγκεντρωμένος στους στόχους που έχει θέσει με την Φούλαμ παρά τα σενάρια που τον θέλουν να βρισκέται ψηλά στη λίστα της Τότεναμ, δήλωσε πως είναι ο Μάρκο Σίλβα.

Fulham's head coach Marco Silva ahead of the English Premier League soccer match between Brentford and Fulham at Brentford Community Stadium in Brentford, West London, Monday, March 6, 2023. (AP Photo/David Cliff)
ο προπονητής της Φούλαμ Μάρκο Σίλβα AP

Για τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τότεναμ για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ρωτήθηκε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο νυν τεχνικός της Φούλαμ δεν έδωσε ιδιαίτερη βάση στα σενάρια που τον συνδέουν με τα "Σπιρούνια" λέγοντας πως παραμένει συγκεντρωμένος στο έργο του με την τωρινή του ομάδα και θέλει να πετύχει όσα περισσότερα μπορεί.

"...Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σ' αυτόν τον σύλλογο, είμαι χαρούμενος για το πρότζεκτ της Φούλαμ. Έχουμε την προσδοκία να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι για να καταφέρουμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο τον σύλλογο. Πιστεύω σ' αυτό το πρότζεκτ..."

Θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Σίλβα με την ομάδα της Φούλαμ λήγει το καλοκαίρι του 2024 με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να βρίσκεται στη λίστα της Τότεναμ μαζί με άλλα σπουδαία προπονητικά ονόματα.

Δείτε τις δηλώσεις του Σίλβα

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο ιδιοκτήτης των Μπλε βρίσκεται κοντά στην αγορά γαλλικής ομάδας

Μέσι: Ο πατέρας του ξέσπασε κατά πάντων μέσω στόρι

Μπαρτσελόνα: Ο Λέβα θέλει ένας συμπαίκτης να βάζει περισσότερα γκολ και άλλος να μάθει αγγλικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK