Τσέλσι: Ο ιδιοκτήτης των Μπλε βρίσκεται κοντά στην αγορά γαλλικής ομάδας

Πολύ κόντα στην αγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Στρασβούργου βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι σύμφωνα με τον Ρομέν Μολίνα.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ιδιαίτερα δυναμική είναι η εμπλοκή του Τοντ Μπέλι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς μετά από την αγορά της Τσέλσι είναι έτοιμος να εμπλακεί και σε άλλη ποδοσφαιρική ομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ρομέν Μολίνα, ο Μπέλι βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την αγορά του Στρασβούργου.

Θυμίζουμε, ότι το ενδιαφέρον του Αμερικάνου προέδρου των Μπλε για την γαλλική ομάδα δεν είναι πρόσφατο καθώς φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο των Γάλλων, Μαρκ Κέλερ εδώ και περίπου δύο μήνες.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal ο Κέλερ είναι έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρία της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Τι έκανε μετά από την ανακοίνωση της πρώην, πλέον, συζύγου του

Κανσέλο: Πώς ο "κανόνας Κουτίνιο" του επιτρέπει να παίξει κόντρα στον Πεπ

Λίβερπουλ: Πλην του Μπέλιγχαμ, εξετάζει και άλλον άσο της Ντόρτμουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK