Τότεναμ, ο Ποστέκογλου και κορυφαίος προπονητής της Premier League στο στόχαστρο

Η Τότεναμ τα έχει βρει μπαστούνια στην αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα τα ρεπορτάζ συνεχίζει να έχει τον Ποστέκογλου ψηλά.

Celtic's head coach Ange Postecoglou looks on before the start of a Champions League group F soccer match between Shakhtar Donetsk and Celtic at Wojska Polskiego stadium, in Warsaw, Poland, Wednesday Sept. 14, 2022. (AP Photo/Michal Dyjuk)
Ο Άγγελος Ποστέκογλου WEDNESDAY SEPT. 14, 2022. (AP PHOTO/MICHAL DYJUK)

Οι προσπάθειες της Τότεναμ να κλείσει προπονητή, μέχρι στιγμής, έχουν ναυαγήσει πανηγυρικά. Τα Σπιρούνια δεν έχουν καταφέρει να βρουν το διάδοχο του Αντόνιο Κόντε και συνεχίζουν την προσπάθεια ανεύρεσης τεχνικού που θα επιχειρήσει να φέρει την ομάδα στο σωστό δρόμο.

Ο κορυφαίος μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρθηκε στα νέα δημοσιεύματα που συνδέουν τους Λονδρέζους με τον Ντε Τζέρμπι (σ.σ. ήταν φανταστική η πρώτη του στην Premier League με την Μπράιτον) και υποστηρίζει πως ο Ιταλός προπονητής μένει συγκεντρωμένος στο πρότζεκτ των Γλάρων.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ρομάνο σημειώνει ότι ο Άγγελος Ποστέκογλου της Σέλτικ συνεχίζει να βρίσκεται στη λίστα του Ντάνιελ Λεβί και δεν βγήκε ποτέ απ' αυτή. Θυμίζουμε πως η Τότεναμ επιχείρησε να πάρει από την Φέγενορντ τον Σλοτ, αλλά ο Ολλανδός τεχνικός προτίμησε να παραμείνει και να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα που κατέκτησε την Eredivisie.

Διαβάστε περισσότερα

Παρελαύνουν τα δυνατά πορτοφόλια μπροστά από τον Ασένσιο

Η Σίτι κάνει το μεγαλύτερο δώρο στους διεκδικητές του Ζοάο Κανσέλο

Ο Κέιν έχει έξι "διαδόχους" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK