Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου τσεκάρει και τον "παραγκωνισμένο" αρχηγό της Γιουνάιτεντ

Την περίπτωση του Χάρι Μαγκουάιρ δεν αποκλείεται να εξετάσει, σύμφωνα με το Football Daily, ο Άγγελος Ποστέκογλου καθώς ο Άγγλος στόπερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ.

Manchester United's Harry Maguire grimaces during the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, April 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε στο πρόσωπο του Άγγελου Ποστέκογλου βρήκε η Τότεναμ, με τον Ελληνοαυστραλό προπονητή μάλιστα να υπογράφει 4ετες συμβόλαιο συνεργασίας με τα "σπιρούνια".

Ο πρώην τεχνικός της Σέλτικ καλείται να κάνει τις πρώτες μεταγραφικές εισηγήσεις στον πρόεδρο Λέβι, με τον διάδοχο του Κέιν να είναι μία από τις προτεραιότητες καθώς ο Άγγλος έχει αποφασίσει να κάνει μία αλλαγη στην καριέρα του είτε αυτό είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το Football Daily, τον Ποστέκογλου αναμένεται να απασχολήσει και η περίπτωση του Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Έρικ Τεν Χαχ και έχει ανοίξει τις πόρτες του σε αρκετές ομάδες της Premier League.

Θυμίζουμε πως ο Μαγκουάιρ αποτελεί μία από ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν αποκλείεται ακόμα και να λυθεί άμεσα η συνεργασία του με τους "Κόκκινους Διαβόλους", παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ χρειάζεται να καταβάλει στον παίκτη ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Θρύλος της Άρσεναλ ο άνθρωπος "κλειδί" στο πλευρό του Νάγκελσμαν

Για χατίρι των CR7 και Μπενζεμά δίνονται 100 εκατ. για αστέρι της Τσέλσι

Τσέλσι: "Ποτς" και Μπέλι διώχνουν τον "Κάπτεν Αμέρικα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK