Τσάμπι Αλόνσο: Βόμβα! Φέρνει στην Λεβερκούζεν και ενδεκαδάτο άσο της Άρσεναλ

Στην Μπάγερ Λεβερκούζεν θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την καριέρα του ο Γκρανίτ Τζάκα, με την γερμανική ομάδα να καταβάλει στην Άρσεναλ το ποσό των 15.000.000.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso gives instructions to his players during the Champions League Group B soccer match between Bayer Leverkusen and Porto in Leverkusen, Germany, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Μπάγερν Λεβερκούζεν AP

Από την ομάδα της Άρσεναλ αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Γκρανίτ Τζάκα καθώς δεν έκανε δεκτή την πρόταση ανανέωσης των Κανονιέρηδων.

Σύμφωνα με tweet του γνωστού μεταγραφολόγου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ελβετός μέσος τα έχει βρει σε όλα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, η οποία αναμένεται να τον αποκτήσει αντί του ποσού των 15.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο 30χρονος θα υπογράψει με την γερμανική ομάδα συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2027, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε ότι τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τζάκα είναι βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα έχοντας σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις 7 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Πάντως, η Λεβερκούζεν έχει μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκριμάλντο, του οποίου το συμβόλαιο με την Μπενφίκα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Βρήκε τον αντι-Λορίς

Πέδρι: Έκανε νόημα στους οπαδούς να αποθεώσουν τον Φάτι και είχε λόγο

Ίντερ - Μίλαν: Οι Νερατζούρι έκαναν το καθήκον τους και έχουν ραντεβού με την ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK